2421057415 6980895823 Χατζηαργύρη 80, Βόλος info@onmadesignstudio.gr
hero image


 

Προγράμματα Εξοικονομώ
Αρχιτεκτονικό γραφείο - Γκούμας Λουκάς - Ντούτση Γεωργία - Αρχιτέκτονας - Βόλος Μαγνησία

 

 

Το Onma Design Studio, με έδρα την όμορφη πόλη του Βόλου, αντιπροσωπεύει μια ομάδα αρχιτεκτόνων που είναι πρωτοπόρα στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Κάτω από την ηγεσία των αρχιτεκτόνων Λούκα Γκούμα και Γεωργία Ντούτση, το γραφείο αναλαμβάνει προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας σε Θεσσαλία, Ήπειρο και Αττική, δημιουργώντας σύγχρονες λύσεις για τις ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων.

Η δράση μας εστιάζει σε ένα βασικό στόχο: να διαμορφώσουμε βιώσιμους και αποδοτικούς χώρους που συμβάλλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος και στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που συμβάλλουν στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Αναλαμβάνουμε με προσοχή και επαγγελματισμό τον έλεγχο επιλεξιμότητας του καταλύματος σας, αξιολογώντας τις δυνατότητες για βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση. Στη συνέχεια, παρέχουμε ενεργειακά πιστοποιητικά που αναδεικνύουν την επίτευξη των στόχων σας σε ό,τι αφορά την αποδοτική χρήση της ενέργειας.

 

Η συνταξία φακέλου και η εκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου είναι κρίσιμα βήματα που αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας την ομαλή διεκπεραίωση των διαδικασιών.

Η υπαγωγή του κτιρίου σας σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας είναι η βάση για μελλοντική βιωσιμότητα και οικονομική αποδοτικότητα. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την πορεία, ενσωματώνοντας την αρχιτεκτονική μας εμπειρία με την ενεργειακή τεχνογνωσία.

Στο Onma Design Studio, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις που θα αναδείξουν την αξία του κτιρίου σας, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του και τη συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον της αρχιτεκτονικής και της ενέργειας.