2421057415 6980895823 Χατζηαργύρη 80, Βόλος info@onmadesignstudio.gr
hero image


 

Σχεδιασμός Επίπλων
Αρχιτεκτονικό γραφείο - Γκούμας Λουκάς - Ντούτση Γεωργία - Αρχιτέκτονας - Βόλος Μαγνησία

 

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο "Onma Design Studio", με έδρα στην γραφική πόλη του Βόλου, αναδύεται ως ένας δυναμικός και δημιουργικός φορέας στον χώρο του σχεδιασμού επίπλων. Με τον Λούκα Γκούμα και τη Γεωργία Ντούτση στο τιμόνι, αυτό το καινοτόμο γραφείο φέρνει στην επιφάνεια τον συνδυασμό μεταξύ λειτουργικότητας, αισθητικής και τεχνολογίας στον σχεδιασμό επίπλων.

Με μια προσέγγιση που ξεπερνά τα όρια της συμβατικής σχεδίασης, το "Onma Design Studio" δημιουργεί επίπλα που αποτυπώνουν τη μοναδικότητα και τον χαρακτήρα των χώρων. Ο σχεδιασμός επίπλων γίνεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποδίδοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών και την καλαισθησία τους.

Οι ιδρυτές του γραφείου, Λούκα Γκούμα και Γεωργία Ντούτση, συνδυάζουν την πάθηση για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με την εμπειρία τους στον τομέα. Οι προσωπικές τους αισθητικές αντιλήψεις συνυπάρχουν με την επαγγελματική τους προσέγγιση, δημιουργώντας έναν χώρο διαρκούς δημιουργίας και καινοτομίας.

Το γραφείο ειδικεύεται στον σχεδιασμό επίπλων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του. Είτε πρόκειται για μοναδικά έπιπλα κατασκευασμένα κατά παραγγελία, είτε για σχεδιασμό κομματιών που ενσωματώνονται σε ευέλικτες αρχιτεκτονικές δομές, το γραφείο επιδιώκει να δημιουργήσει λειτουργικά και εντυπωσιακά επίπλα που αναδεικνύουν την αισθητική του χώρου.

Με την εξαιρετική τεχνική γνώση και το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων τους, το "Onma Design Studio" αναδεικνύεται ως ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα του σχεδιασμού επίπλων, δημιουργώντας εναλλακτικές λύσεις που συνδυάζουν το πρακτικό με το αισθητικό και αφήνοντας το στίγμα τους σε κάθε χώρο που αγγίζουν.