2421057415 6980895823 Χατζηαργύρη 80, Βόλος info@onmadesignstudio.gr

Onma Design Studio
Αρχιτεκτονικό γραφείο - Γκούμας Λουκάς - Ντούτση Γεωργία - Αρχιτέκτονας - Βόλος Μαγνησία


Το αρχιτεκτονικό γραφείο ONMA Design Studio με έδρα την πόλη του Βόλου αποτελεί έναν πρωτοπόρο φορέα στον χώρο του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής. Με μια εμπειρία, το γραφείο έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα των έργων του και τη δημιουργικότητα που εφαρμόζει σε κάθε πρότζεκτ.

Η φιλοσοφία του ONMA στηρίζεται στην αρμονική σύνδεση της σύγχρονης λειτουργικότητας με την αισθητική και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Κάθε έργο προσεγγίζεται με μοναδικό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη, το περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της αρχιτεκτονικής.

 

Οικοδομικές Άδειες

Οικοδομικές Άδειες

Η έκδοση οικοδομικής άδειας αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα στην διαδικασία εκτέλεσης κτιριακών έργων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαινίσεις  Μελέτη - Κατασκευή

Ανακαινίσεις Μελέτη - Κατασκευή

Η αγάπη μας για την καινοτομία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα συναντιούνται στο πνεύμα του Onma, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου η αρχιτεκτονική εξελίσσεται σε μία μοναδική εμπειρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτορεαλιστικές Απεικονίσεις  3D

Φωτορεαλιστικές Απεικονίσεις 3D

Με εμβάθυνση στην αισθητική, τη λεπτομέρεια και την τεχνογνωσία, το Onma Design Studio αποτελεί τον προορισμό για όσους αναζητούν εκπληκτικές 3D απεικονίσεις που προσδίδουν πραγματικότητα στις αρχιτεκτονικές τους φαντασιώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προγράμματα Εξοικονομώ

Προγράμματα Εξοικονομώ

Αναλαμβάνουμε με προσοχή και επαγγελματισμό τον έλεγχο επιλεξιμότητας του καταλύματος σας, αξιολογώντας τις δυνατότητες για βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Η διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών είναι πολύπλοκη και απαιτεί την ακρίβεια και την εμπειρία του Onma Design Studio για να επιτευχθούν επιτυχώς τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταυτότητες Κτιρίων

Ταυτότητες Κτιρίων

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση στην διαχείριση και παρακολούθηση των ακινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Π.Ε.Α. είναι ένα σημαντικό διαπιστευτήριο που παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες για την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα των κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ