2421057415 6980895823 Χατζηαργύρη 80, Βόλος info@onmadesignstudio.gr
hero image


 

Ταυτότητες Κτιρίων
Αρχιτεκτονικό γραφείο - Γκούμας Λουκάς - Ντούτση Γεωργία - Αρχιτέκτονας - Βόλος Μαγνησία

 

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Onma Design Studio, υπό την καθοδήγηση των δημιουργών του, Λούκα Γκούμα και Γεωργίας Ντούτση, αποτελεί μια πρωτοποριακή δύναμη στον χώρο της αρχιτεκτονικής. Με έδρα την γραφική πόλη του Βόλου, το γραφείο αναλαμβάνει την δημιουργία της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου στην ευρύτερη περιοχή.

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση στην διαχείριση και παρακολούθηση των ακινήτων. Είναι ένας ψηφιακός φάκελος που αποθηκεύει και διαχειρίζεται όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με ένα κτίριο. Αυτός ο ηλεκτρονικός φάκελος περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ακίνητο, όπως οικοδομικά στοιχεία, αρχιτεκτονικά σχέδια, άδειες κατασκευής, αλλαγές και αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο πέρασμα του χρόνου.

Το Onma Design Studio αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και δεξιοτεχνία την δημιουργία της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου για ποικίλα κτίρια στην πόλη του Βόλου και την περιοχή γενικότερα. Με την αφοσίωση τους στην αρχιτεκτονική και την τεχνολογία, η ομάδα του γραφείου αναλαμβάνει τη συλλογή, οργάνωση και ανανέωση των στοιχείων που απαιτούνται για την ηλεκτρονική ταυτότητα των ακινήτων.

 

Το γραφείο ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία στην διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου. Από την ψηφιοποίηση των αρχιτεκτονικών σχεδίων μέχρι την ανανέωση των πληροφοριών με βάση τις αλλαγές, η ομάδα συνδυάζει την εμπειρία της με την καινοτομία, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την εγκυρότητα των δεδομένων. Μέσω της δημιουργίας και διαχείρισης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου, συνεισφέρει στην ανάδειξη και διατήρηση της αξίας των ακινήτων στην περιοχή, ενώ παράλληλα ενισχύει τον διαφανή χαρακτήρα της ακίνητης περιουσίας μέσω της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας.